Yhteydenotto

Yhteydenottolomake ja yhteystiedot

Lähetä palautetta

Voit ottaa yhteyttä toimitukseen alla olevalla lomakkeella.

Palautteen tyyppi (pakollinen)

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Vastaa tietoturvakysymykseen
Mikä eläin esiintyy lehden nimessä? 

 Pyydetään ottamaan yhteys

Kilpailut, ennakkokuuntelut yms.

Järjestämme mielellämme erilaisia kilpailuita ja uutuusjulkaisujen ennakkokuunteluita lukijoillemme. Jos olet kiinnostunut promoamaan tapahtumaasi tai julkaisua Lammas Zinen sivuilla, ota empimättä yhteys ylläolevan lomakkeen avulla.

Mainosta Lammas Zinessä

Mainoshintamme ovat edullisia, joten voimme työskennellä kaiken kokoisten asiakkaiden kanssa. Perinteisten banneri-kampanjoiden lisäksi tarjoamme huomiotaherättäviä kustomoituja kampanjoita. Jos olet kiinnostunut mainostamaan sivuillamme, ota yhteyttä yllä olevan lomakkeen avulla. Mediakortti on saatavilla. Kysy myös yhteistyömahdollisuuksista esim. keikkojen ja kiertueiden mainonnan suhteen.

Yhteystiedot

Jos haluat levysi arvioitavaksi lehteemme, voit lähettää paketin alla olevaan osoitteeseen. Digipromoja arvioimme harkinnan mukaan, varmimmin saat arvion lähettämällä fyysisen kopion julkaisusta. Pidätämme myös oikeuden päättää, mitä levyjä lehdessä arvostellaan. Jos olet epävarma bändisi tyylin sopimisesta lehden linjaan tai pelkäät ”huonoa” arvostelua, kannattaa tutustua lehden sisältöön tarkemmin.

Postiosoite

Lammas Zine
Lahdenkatu 8 as 35
15140 Lahti

Sähköpostiosoitteet

Toimituksen postiosoite on . Toimittajien henkilökohtaiset osoitteet ovat muotoa etunimi@lammaszine.fi.