Notkea Rotta

Rottafest syyskuussa The Circuksessa

Itä-Helsingin lähiöiden sanomaa kymmenen kesää levittänyt rap-artisti Notkea Rotta järjestää yhtyeineen historian ensimmäisen Rottafestin. Rottamainen klubifestivaali pidetään Helsingin The Circuksessa perjantaina 14. syyskuuta. Täydellä livebändillä esiintyvän Notkean Rotan lisäksi Rottafestin menossa ovat mukana SMC Lähiörotat, Raimo ja Ässä, Tuomio & Kone, Setä Koponen, Petos ja Bogolo Street Band.

Uusimman ”Notkea Rotta” -albumin myötä Rotta on nähty kovan livebändinsä kanssa festarilavoilla pitkin kesää, ja juhlistaa kotikaupunkiin paluuta ennätyspitkällä ja vierailijoita pursuavalla keikalla. Rottafestissä on mukana myös Helsingin Seudun Liikenne, joka tarjoaa tapahtumailtana 50 ensimmäiselle ilmoittautuneelle ilmaisen kuljetuksen Itäkeskuksen Tallinnanaukiolta The Circuksen läheisyyteen Kampin Narinkkatorille. Rottabussiin voi ilmoittautua osoitteessa www.notkearotta.com.

ROTTAFEST – Notkea Rotta vierainaan SMC Lähiörotat, Raimo ja Ässä, Tuomio & Kone, Setä Koponen, Petos, Bogolo Street Band ja DJ Njassa.
Pe 14.9.2012 The Circus, Helsinki.
Liput 14 eur + toimituskulut, ovelta 16 euroa.

www.notkearotta.com