Refused

Refused kiinnitetty Ruisrockiin

Mittavaksi paluukiertueeksi paisunut Refusedin comeback on vahvistettu nyt ulottuvaksi myös Suomeen. Heinäkuun 6.-8. Turun Ruissalossa juhlittava 43. Ruisrock-festivaali on kiinnittänyt 14 vuotta sitten hajonneen ruotsalaisyhtyeen ohjelmistoonsa.

Muita ulkomaaneläviä tapahtumassa ovat ainakin Jamaikan reggae-veteraani Jimmy Cliff, pohjoisirlantilainen inderock-yhtye Two Door Cinema Club ja yhdysvaltalainen post-rock-orkesteri Explosions In The Sky. Kotimaisiin kiinnityksiin lukeutuu 50-vuotisjuhliaan kesällä viettävä Ruisrockin vakioviihdyttäjä Michael Monroe, Children of Bodom, Jukka Poika & Sound Explosion Band, Notkea Rotta sekä hip hop -superkokoonpano GG Caravan.

Ohjelmistoon on luvassa runsaasti sekä ulkomaisia että kotimaisia lisäyksiä. Päiväkohtainen ohjelmisto selviää myöhemmin, jolloin tulevat myyntiin myös yhden ja kahden päivän liput. Festivaalin kolmen päivän liput maksavat 115 euroa ja ne ovat myynnissä Ruisrockin verkkokaupassa, Tiketissä ja Lippupalvelussa. Saaristomeri-tukiliput maksavat 118 euroa ja lipuista menee kolme euroa Saaristomeren Suojelurahastolle.

Ruisrock 6.-8.7.2012 varmistuneet artistit:

NIGHTWISH
THE CARDIGANS (SWE)
REFUSED (SWE)
JIMMY CLIFF (JAM)
TWO DOOR CINEMA CLUB (UK)
AZEALIA BANKS (USA)
EXPLOSIONS IN THE SKY (USA)
METRONOMY (UK)
MUSTASCH (SWE)
EWERT AND THE TWO DRAGONS (EST)
CHILDREN OF BODOM
CHISU
EPPU NORMAALI
FINTELLIGENS
FRENCH FILMS
GG CARAVAN
JUKKA POIKA & SOUND EXPLOSION BAND
KAUKO RÖYHKÄ & NARTTU
MICHAEL MONROE
NOTKEA ROTTA
PMMP
REGINA
SCANDINAVIAN MUSIC GROUP
STAM1NA
VON HERTZEN BROTHERS

www.ruisrock.fi