H2O

LPRHC Festin ohjelmisto valmis, H2O pääesiintyjäksi

Elokuun ensimmäinen viikonloppu Lappeenrannassa järjestettävä LPRHC Fest on saanut artistikattauksensa valmiiksi. Festien pääensiintyjäksi on kiinnitetty pitkän linjan newyorkilainen punk/hardcore-yhtye H2O, joka saadaan Suomeen nyt ensimmäistä kertaa.

Aikaisemmin esiintyjäksi on varmistettu niin ikään jenkeistä tuleva hardcore-yhtye Ringworm sekä vakuuttava lista suomalaisia punk-, rap- ja hardcore-nimiä Notkeasta Rotasta Terveisiin Käsiin ja Kivesveto Go Go’sta Ratfaceen. Tänä vuonna myös Tikari Skateboards on vahvasti mukana festivaaleilla. Alueen sisällä on skeittiparkki, jossa Tikari järjestää skeittikilpailuja ja muuta toimintaa.

[youtube url=zj_1X0tQBNo]

LPRHC Fest 2014 esiintyjät: H2O (USA), Ringworm (USA), Anal Thunder, Become A Threat, Bloodlands, BuzzKillz, Foreseen, Hammertime, The Heartburns, Kivesveto Go Go, Kuluttajat, Laineen Kasperi ja Palava Kaupunki, Maailmanloppu, No Shame, Notkea Rotta All Stars, One Hidden Frame, Petos, The Pistones, The Prostidudes, Ratface, Rejected, Relentless, Räjäyttäjät, The Splits, Tax, Terveet Kädet, Ydinperhe, Jukka Kiesi ja Joey Luumäki.

Liput ovat myynnissä Tiketissä. 2 pv:n lippu 50 € (+ Tiketin toimituskulut 2,50 €)

www.lprhcfest.com