Trapped Under Ice

LPRHC Festin esiintyjäkaarti täydentyy – Trapped Under Ice pääesiintyjäksi

Lappeenrannan keikkamenoja heinäkuussa elävöittävä LPRHC Fest on tehnyt joitakin muutoksia esiintyjälistoihinsa.

Jenkkilän Baltimoren Trapped Under Ice on lisätty perjantain ohjelmaan ja samalla koko festien pääesiintyjäksi. Kokoonpanoa myös täydennettiin jyväskyläläisellä hardcore-bändi Uprightilla. Aiemminhan esiintyjälistaa ovat päässeet täydentämään myös Jaakko & Jay, Hasta la Vista Social Club, J. Kiesi ja Perikato. Päiväkohtainen ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Mutta jotta kaikki ei menisi aivan putkeen, niin Cutdown peruutti. Myös päiväkohtaisten pilettien hinnat nousivat/laskivat 20 euroon. Kolmellakympillä pääsee edelleen nauttimaan kesäillasta LTY:n kentällä kahdeksi päiväksi.

LPRHC Fest 20.-21.7.2012

Trapped Under Ice [USA], Anal Thunder, Laineen Kasperi ja Palava Orkesteri, Ratface, Fit My Crime, God Given Ass, Kyre ja Duunarit, M.O.R.A., No One Is Safe, Outsiders, Rejected, Worth The Pain, 53 Stabwounds, Jaakko & Jay, Hasta la Vista Social Club, J. Kiesi, Perikato
Lappeenranta, Skinnarilan kenttä
Liput 2 pv / 30 euroa + mahd. toimituskulut (Tiketti, Combat Rock Shop [Hki], Levymusiikki [Lpr]). Yhden päivän liput vain portilta, 20 euroa / päivä.