Kuva on huijausta; punkkarit muka töissä!?

LPRHC Fest palaa neljän vuoden tauon jälkeen

Punk- ja hardcore-väen kalenteriin on ilmaantunut yksi pakollinen merkintä ensi kesäksi; 20.-21. heinäkuuta järjestetään Lappeenrannassa punk/hardcorefestivaali LPRHC Fest ensimmäistä kertaa neljään vuoteen. Kaksipäiväisessä tapahtumassa kuullaan punkkia, hardcorea ja räppiä Lappeenrannasta ja muualta Suomesta. Tällä hetkellä varmistuneita esiintyjiä ovat mm. jo viisitoista vuotta Lappeenrantaa maailmankartalle vienyt Anal Thunder, poliittisesta sanomastaan tutuksi tullut Laineen Kasperi ja Palava Orkesteri sekä saunacoren suurlähettiläät Ratface. Lopullinen noin 20 bändin artistikattaus selviää myöhemmin keväällä.

LPRHC Fest järjestettiin edellisen kerran vuonna 2008, tuolloin LPRHC Summerfest -nimellä. Tämänkertainen tapahtuma on järjestyksessä neljäs; aiemman suosion perusteella paikalle odotetaan jopa tuhatta kävijää. Lappeenrannan elävän musiikin yhdistyksen lopetettua toimintansa järjestysvastuun on ottanut vastikään perustettu yhdistys Pro Punk & Hardcore ry. Helsinkiläisessä yhdistyksessä vaikuttaa osin samoja henkilöitä kuin Lelmussakin, joten tapahtuman järjestäminen on heille jo ennestään tuttua.

Tapahtuma on ikärajaton ja alueella on rajattu anniskelualue. Tapahtuma-alueena toimiva LTY:n kenttä sijaitsee Laserkadulla Skinnarilassa.

LPRHC Fest 20.-21.7.2012
Anal Thunder, Laineen Kasperi ja Palava Orkesteri, Ratface, Cutdown, Fit My Crime, God Given Ass, Kyre ja Duunarit, M.O.R.A., No One Is Safe, Outsiders, Rejected, Worth The Pain, 53 Stabwounds
Lappeenranta, Skinnarilan kenttä
Liput 2 pv / 30 euroa + mahd. toimituskulut (Tiketti, Combat Rock Shop [Hki], Levymusiikki [Lpr]). Yhden päivän liput vain portilta, perjainta 15 eur, lauantai 25 eur.

www.lprhcfest.com