Jedi Mind Tricks

Jedi Mind Tricks palaa uuden albumin myötä Suomeen

Underground hip-hopin konkari Jedi Mind Tricks palaa uuden ”Violence Begets Violence” -albuminsa tiimoilta Suomeen, kun Jus Allah ja Vinnie Paz esiintyvät Helsingissä karkauspäivänä 29. helmikuuta. Lämmittelijänä nähdään myös Army of the Pharaohs -yhteyksistä tuttu hiphop-duo Outerspace, jonka muodostavat puertoricolaista taustaa omaavat Planetary sekä Crypt The Warchild.

Debyyttialbumistaan ”The Psycho-social” (1996) alkaen Jedi Mind Tricks on ollut synonyymi raa-alle underground hip-hopille ja luonut lähtemätöntä vaikutusta täysin itsenäisellä rapin alalajillaan. Itärannikon undergroundista kulttisuosioon nousseen bändin Vinnie Paz ja Jus Allah ovat rakentaneet kriitikoiden toistuvasti kiittämän ja myös kaupallisesti menestyneen uran. ”Violence Begets Violence” on yhtyeen seitsemäs studioalbumi, ja se julkaistiin lokakuussa 2011.

Loppuunmyytyjä keikkoja niin Nosturissa kuin Virgin Oilissakin heittäneen bändin faneille tarjotaan poikkeuksellinen tilaisuus saapua ainutlaatuiselle klubikeikalle, jolle myydään ainoastaan 300 lippua. Keikan ennakkolippujen myynti alkaa maanantaina 19.12. Tiketissä ja Geezersissä.

[youtube url=_uCdtrN_Jh0]

Jedi Mind Tricks (usa), Outerspace (usa)
Ke 29.2.2012 Venue, Helsinki
Liput 32 eur + mahd toimituskulut. Ennakkoliput myynnissä 19.12. alkaen Tiketissä ja Geezersissä.

www.jmthiphop.com
www.outerspacehiphop.com
www.gamerooment.com