Drawn Awake - Reflection

Drawn Awake – Reflection

Vain alle vuosi edellisestä, ja taas on aika nostaa tamperelaista Drawn Awakea jalustalle. Yhtyeen toinen tuotos ”Reflection” jatkaa siitä, mihin edellinen ”Circles”-julkaisu sen jätti, melodisen death metallin viitoittamalla tiellä.

Niin paljon kuin yhtyeen harjoittaman ilmaisumuoto itseeni vetoaakin, totuuden nimissä on sanottava, että bändin kehitys ei ole ollut ehkä niin korviinpistävää, kuin olisin toivonut. Vakuuttavan Game-avausraidan jälkeen meininkiä ei saada pidettyä yhtä koukuttavalla tasolla, vaikka intensiivistä menoa riittääkin. Sävellyspuoella käydään ahkerasti Göteborgin varaosalaatikolla, eikä In Flamesin vaikutusta voi tai edes haluta kiistää. Ennalta-arvattavaa ehkä, mutta kyllähän tämä toimii.

Bändillä ei ole välttämättä esittää mitään sirkustemppuja, mutta juuri niiden puute tekee musiikista vetävää. Markkinoiden edessä ei lähdetä kumartelemaan (vaikka vierailemassa onkin muusikoita Negativesta ja White Flamesta!?) pop-kertsejä säveltämällä, vaikka koneita (Mr. Snackin vierailun ansiosta?) nyt jonkin verran kuullaankin. Tinkimätöntä ja omaehtoista tekemistä, joka varmasti alkaa tuottamaan pian tulosta. Jos ei muuten, niin toivottavasti ainakin keikkojen merkeissä, sillä livenähän tämän tahdissa pyörittäisi tukkaa mieluusti hilselinko jos toinenkin.

[youtube url=T7dgFnDUrMk]