|   Kirjaudu Facebook-tunnuksilla   |  Rekisteröidy

Lammas Zine – digataan mistä tykätään

Yleistä lehdestä

LAMMAS zine on interaktiivinen riippumattomaan musiikkiin ja alakulttuureihin erikoistunut julkaisu. LAMMAS zine ja sen edeltäjä Chambers Magazine on toiminut aktiivisesti hardcore/punk/indie scenessä vuodesta 1999. LAMMAS keskittyy tällä hetkellä nettitoimintaan, perinteinen Chambers Magazine ilmestyy jatkossa ainoastaan fanzine-muodossa printtilehtenä.

Sivuiltamme löytyy myös kattava usein kysyttyjen kysymysten lista, josta saattaa löytyä lisäinformaatiota sitä haluaville.

Toimittajat

LAMMAS zinen toimittajakunta koostuu vaihtelevasta määrästä eri alojen musiikinystäviä ja asiantuntijoita. Pyrimme aina mahdollisuuksien mukaan löytämään levyllenne sopivimman arvostelijan. Lehden päätoimittajana toimii Jaakko Teittinen. Toimittajille voi lähettää sähköpostia, sähköpostit ovat muotoa etunimi@lammaszine.fi.

Yhteystiedot ja arviolevyt

Jos haluat levysi arvioitavaksi lehteemme, voit lähettää paketin alla olevaan osoitteeseen. Ota huomioon, että emme arvostele pätkittyjä tai päällepuhuttuja promoja. Pidätämme myös oikeuden päättää, mitä levyjä lehdessä arvostellaan.

Postiosoite

LAMMAS zine
Pursimiehenkatu 20 C 35
00150 Helsinki
FINLAND

Sähköpostiosoitteet

Toimituksen postiosoite on toimisto (at) lammaszine (piste) fi. Toimittajien henkilökohtaiset osoitteet ovat muotoa etunimi (at) lammaszine (piste) fi.