|   Kirjaudu Facebook-tunnuksilla   |  Rekisteröidy

Bannerimainonta

Edullista

Mainoshintamme ovat edullisia, joten voimme työskennellä kaiken kokoisten yritysten kanssa. Jos sinulla on kysyttävää bannerihinnoista, lähetä meille sähköpostia, kerromme erittäin mielellämme lisää! Voimme myös tehdä yksilöllisiä kampanjoita vastaamaan tarpeitanne niin lyhyissä kuin pidemmissä sopimuksissa.
Asiakkaat pääsevät seuraamaan bannerien tilastoja (klikkaukset, näytöt ja niin edelleen) ja päivittämään bannereita tarpeen mukaan erillisen käyttöliittymän kautta.

Mainoskoot

Jättibanneri 728×90 pikseliä, sivun oikeassa yläkulmassa
Kaikki bannerit voivat olla muotoa .gif, .jpg tai .sfw. Voimme tarvittaessa myös suunnitella bannerinne, ottakaa yhteyttä!

Toteutamme perinteisten banneri-kampanjoiden lisäksi myös personoituja kampanjoita sivuillamme, ota yhteyttä niin kerromme lisää! Saat mediakortin sähköpostiisi meilaamalla yhteystietosi palaute-lomakkeen avulla.

Usein kysyttä mainoksista

Koska maksan?

Varattuasi banneripaikan ja kampanja-ajankohdan, lähetämme normaalilla 14 päivän maksuajalla varustetun laskun.

Miten voin maksaa?

Pankkisiirto on helpoin keino, laskun yhteydessä saat tarvittavat tiedot.

Voinko nähdä mainosteni tilastoja?

Kyllä voit. Maksun jälkeen pääset kirjautumaan mainosten hallintasivulle, josta löytyy kaikki tarvittavat tilastot. Hallintasivun kautta voit myös päivittää näytettäviä bannereita ja osoitteita, joihin ne osoittavat.

Voinko mainostaa mitä tahansa haluan?

Kyllä voit, kunhan mainoksenne sisältö tai linkki johon se osoittaa on mielestämme sopiva. Emme suvaitse tahoja tai linkkejä, jotka ovat rasistisia, fasistisia tai muuten loukkaavia. Tällaiset mainokset poistetaan välittömästi ilman erillistä huomautusta.

Keitä muita sivuillanne on mainostanut?

Fullsteam Agency/Fullsteam Records, Roadrunner Records, EMI/Poko Records, Stay Heavy Records, Spinefarm Records, My House Booking Agency, Combat Rock Industry, Full House Records, Fast Rock Facctory, Tulipyörä Shop jne.

Okei, haluan mainostaa!

Ole hyvä, ja ota meihin yhteyttä joko palautelomakkeen kautta tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen jaakko (a) lammaszine (.) fi, ja otamme pikaisesti yhteyttä!