|   Kirjaudu Facebook-tunnuksilla   |  Rekisteröidy

Haluatko avustajaksi Lammas Zineen?

Ketä haemme?

Me täällä Lammas Zinessä olemme ylpeitä siitä, että tiedämme yhtä tai toista musiikista. Tai ainakin haluamme uskoa niin. Käsittelemme uusimmat julkaisut, tutut ja tuntemattomat, sekä tartumme ajankohtaisin aiheisiin rehellisesti. Jos jokin asia ei meitä miellytä, sanomme sen suoraan.

Jos pidät itseäsi kaltaisenamme henkilönä ja pystyt muodostamaan lauseen jos kolmannenkin suomenkielellä, haluaisimme kuulla sinusta. Ikävä kyllä emme maksa kirjoittajille palkkioita – Lammas Zine pyörii puhtaasti talkoopohjalta – mutta saat pitää arvioitavaksesi tulevan materiaalin. Pääset myös käymään keikoilla ja kuulemaan parhaimpia julkaisuja ennen muuta yleisöä.

Mitä teet hakeaksesi paikkaa?

Ohessa vielä lyhty lista vaatimuksista, joita odotamme avustajiltamme:

  • Hyvä ja persoonallinen kirjoitustyyli
  • Suomen kieli opin tuntemusta
  • Avointa mieltä ja intohimoa kaikkea musiikkia kohtaan
  • Juttuja voit tehdä juuri niin paljon kuin oman aikataulusi puitteissa on mahdollista, kannattaa kuitenkin muistaa, että levyarvioiden toimitusaika on n. 2 viikkoa

Jos tämä kuulostaa hyvältä, kirjoita meille osoitteeseen toimisto (at) lammaszine (piste) fi. Kaikilta hakijoilta emme odota aiempaa kokemusta, mutta toivoisimme hakemuksen yhteydessä vähintään yhtä kirjoitusnäytettä, mieluiten toivotulta sektorilta (levyarviot (genre), haastattelut, keikkarportit jne). Kirjoitus ei tarvitse olla aiemmin julkaistu, mutta korkeintaan 3 kuukautta vanha. Otamme tämän jälkeen yhteyttä, jos olemme kiinnostuneita. Kiitos mielenkiinnosta jo etukäteen. Täydennystä tarvitaan jokaiseen genreen (metalli, hardcore, emo, screamo, indie, rock, hip-hop jne), joten ota rohkeasti yhteyttä!

Haku on auki toistaiseksi, eikä sille ole asetettu takarajaa.