Kuva: They Stole A Million

They Stole A Million

Mistä bändi on, kuka olet, roolisi bändissä, muut jäsenet?

Turusta tullaan. Mirko – Laulu ja Kitara, Närvis – Kitara, Jami – Kitara, Janne – Basso, Bambu – Rummut.

Bändin historia (koska ja miksi perustettu, mitä muita bändejä jäsenillä aiemmin jne.)

Bändi perustettiin keväällä 2001 muutaman vuoden puhumisen jälkeen. Idea tämän tyylisestä bändistä oli ollut mielessä jo kauan. Soittajilla basistia lukuunottamatta on ollut / on kaikenlaisia bändejä/projekteja punkista poppiin. Turha niitä on mainita.

Miten kuvailisit musiikkityyliänne (vaikutteet)? Onko tyylinne tietoinen valinta ja miten pyritte erottumaan samantyylin bändeistä, vai pyrittekö?

Musiikki on tuollaista melankolista melodisista punkkia. Leatherface/Hot Water Music akseli on varmastikin lähimpänä tyyliämme. Tarkoitus ei ole kuulostaa erityisesti miltään bändiltä, vaan pyrimme tekemään biisejä, jotka omassa korvassa kuulostavat hyviltä. Tottakai nuo vaikutteet jollain tavalla kuuluvat biiseissä.

Sanoituspolitiikka? Viestinne, mitä haluatte kertoa?

Sanoitukset ovat aika synkkiä ja kuvaavat yksilön tuskaa yhteiskunnassa. Siitä sitten rönsyillään eri suuntiin.

Minkälaista palautetta olette saaneet, noin yleensä, bändinne keikoista, (mahdollisista) levyistä/ demoista yms?

Keikkoja on ollut vasta viisi, mutta palaute on ollut hyvää ja seiskatuumainen julkaistiin tässä syksyllä ja kyllä sitä kehuttu on, mutta lisää kommenttia odotetaan ja kyllä se totaalinen [q]tää on aivan paska[q] arviokin vielä saadaan.

Onko bändillänne jotain päämäärää/tulevaisuuden suunnitelmia?

Päämääränä on tehdä biisejä ja levyjä ja sitä kautta päästä myös keikoille ympäri tätä maata.

Jotain lisättävää, yhteystietoja?

Keikoille halutaan ja lähdetään, kunhan bensaa saisi sen verran, ettei matkalle jäädä. They Stole A Million soittelee myös nykyään aika usein TVO:lla Turussa, joten jos haluaa meidän kanssa keikalle sinne, niin rohkeasti vain yhteyttä minuun. Katson, mitä voin asian eteen tehdä…