Security Threat

Mistä bändi on, kuka olet, roolisi bändissä ja muut jäsenet?

Kalle: Kalle (vokaalit) on Jyväskylästä, Miikka (kitara) on Tampereelta, Markus (basso) ja Pekka (rummut) ovat Turusta, tosin Pekka asuu nykyään Tampereella. Aluksi Tapio (mm. Rebound, On A Solid Rock) oli bassossa, Markus liittyi mukaan Tammikuussa 2003.

Bändin historia, koska ja miksi perustettu, jäsenten aikaisemmat bändit?

Miikka: Varsinaisesti bändi on ollut kasassa 2002 loppukesästä, mutta Pekan kanssa oltiin soiteltu sitä ennen jo pari vuotta. Ite oon soittanu aiemmin erinäisissä punk ja crust -bändeissä, mm. Absurd Attitudessa, trash metal -bändi Murdreadissa ja tällä hetkellä soitan ST:n lisäksi Hate Unitissa. Pekka on soittanut Anemiassa ja TKU Blindsidessa, Markuksella ei ole aikaisempia bändejä.
Kalle: Heviä on soittanut ja laulanut penskasta asti, toimin laulaja-kitaristina Arsonist nimisessä hevibändissä, ja tällä hetkellä jäissä olevassa Oi!/streetrock ’n roll -tyylisessä bändissä Anti-Social Clubissa basisti-laulajana.

Miten kuvailisit musiikkityyliänne? Onko tyylinne tietoinen valinta ja miten pyritte erottumaan samantyylin bändeistä, vai pyrittekö?

Miikka: Soitetaan nopeaa jonkin verran metallivaikutteista hardcorea. Mä teen musiikin, ja vaikutteina on mm. Cro-Mags, Judge, Integrity, Killing Time, Chorus Of Disapproval, Madball ja uudemmista bändeistä esim. Death Threat, Right Brigade, No Warning, Until The End ym. Oman tyylistä matskua kuitenkin pyritään tekemään.

Sanoituspolitiikka. Viestinne, mitä haluatte kertoa?

Kalle: No Straight Edge -bändi kun ollaan ja kaikki myös kasvissyöjiä tai vegaaneja, niin siinä tietysti riittää jo aiheita mistä laulaa. Lyriikoita kirjoittaessa pyrin kuitenkin välttämään turhaa ankeaa itkemistä, tykkään enempi että asioita lähestytään vähän tiukemmalla otteella. Jonkun verran tulee myös kirjoitettua semmoisia apokalyptisia maailmanloppu/tuho ja tuomio -visiointeja.

Minkälaista palautetta on tullut keikoista ja/tai mahdollisista levytyksistä?

Miikka: Tätä kirjoittaessa on vasta yksi keikka takana, josta allaan saatu ihan positiivista palautetta. Demoraakile tuli tehtyä, jota ei kyllä hirveästi olla jaeltu. Kunnollista julkaisua olisi tarkoitus tehdä vuoden 2003 aikana.

Bändin päämäärä/tulevaisuuden suunnitelmat?

Miikka: Edelliseen vielä lisäten, niin suunnitelmissa olisi julkaista mahdollisesti mini-CD jossain vaiheessa, ja keikkoja tietenkin tahdotaan soittaa lisää.

Miten mielestänne ”unity” toimii eri ryhmien/kaupunkien välillä Suomessa?

Miikka: No, ihan hyvin ihmiset tuntuu nykyään tulevan toimeen, turha kyräily on vähentynyt ja on tullut eri tyylisä bändejä ym.

Lisättävää, yhteystietoja, playlistia…

Miikka: Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen security.threat@sunpoint.net.
Ja viimeaikaista playlistia vielä kehiin…
The First Step: ”Open Hearts And Clear Minds”
Face The Enemy: ”Through It All”
Damage Control: ”Can’t Keep Us Down”
No Warning: ”Ill Blood”
Count Me Out: ”Permanent”
Running Like Thieves: ”Same Time Next Year”
Death Threat: ”For God And Government”
Kalle: The Haunted: ”One Kill Wonder”
l’Esprit Du Clan: ”Chapitre 0”
Ramallah: ”But A Whimper”
Sworn Enemy: ”Integrity Defines Strength”
Sentence: ”War”
Moonsorrow: ”Voimasta Ja Kunniasta”
Ei kai tässä muuta… XXX