Lammas Zine – digataan mistä tykätään

Lammas Zine on riippumattomaan musiikkiin ja alakulttuureihin erikoistunut julkaisu. Lammas Zine ja sen edeltäjä Chambers Magazine on toiminut aktiivisesti hardcore/punk/indie-scenessä jo vuodesta 1999. Lehden päätoimittajana toimii Jaakko Teittinen.

Jos haluat levysi arvioitavaksi lehteemme, voit lähettää paketin alla olevaan osoitteeseen. Digipromoja arvioimme harkinnan mukaan, varmimmin saat arvion lähettämällä fyysisen kopion julkaisusta. Pidätämme myös oikeuden päättää, mitä levyjä lehdessä arvostellaan. Jos olet epävarma bändisi tyylin sopimisesta lehden linjaan tai pelkäät ”huonoa” arvostelua, kannattaa tutustua lehden sisältöön tarkemmin.

Postiosoite

Lammas Zine
Lahdenkatu 8 as 35
15140 Lahti

Promot Radiolampaaseen:

Radio Moreeni
Radiolammas
Kalevantie 4
33014 TAMPEREEN YLIOPISTO

Kilpailut, ennakkokuuntelut yms

Järjestämme mielellämme erilaisia kilpailuita ja uutuusjulkaisujen ennakkokuunteluita lukijoillemme. Jos olet kiinnostunut promoamaan tapahtumaasi tai julkaisua Lammas Zinen sivuilla, ota empimättä yhteys yhteydenottolomakkeen kautta.

Mainosta Lammas Zinessä

Mainoshintamme ovat edullisia, joten voimme työskennellä kaiken kokoisten asiakkaiden kanssa. Perinteisten banneri-kampanjoiden lisäksi tarjoamme huomiotaherättäviä kustomoituja kampanjoita. Jos olet kiinnostunut mainostamaan sivuillamme, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen avulla. Mediakortti on saatavilla. Kysy myös yhteistyömahdollisuuksista esim. keikkojen ja kiertueiden mainonnan suhteen.

Avustajaksi Lammas Zineen?

Jos olet kiinnostunut kirjoittamaan Lammas Zineen, kirjoita meille yhteydenottolomakkeen kautta. Kaikilta hakijoilta emme odota aiempaa kokemusta, mutta toivoisimme hakemuksen yhteydessä vähintään yhtä kirjoitusnäytettä, mieluiten toivotulta sektorilta (levyarviot (genre), haastattelut, keikkarportit jne). Kirjoitus ei tarvitse olla aiemmin julkaistu, mutta korkeintaan 3 kuukautta vanha. Otamme tämän jälkeen yhteyttä, jos olemme kiinnostuneita. Haku on auki toistaiseksi, eikä sille ole asetettu takarajaa.

Briefly in English

Lammas Zine is a finnish online magazine focusing on underground music & culture. Lammas Zine is formerly known as CHAMBERS MAGAZINE, hardcore/punk magazine that’s been published since 1999.

We offer many possibilities for online advertising, and also more personal campaigns. Please write us through our contact form, and we’ll tell you more! We’d also be happy to review your cd’s, 7 inches, DVD’s, whatever. If possible, send full package of the product for guaranteed review.

Promos are to be sent to:

Lammas Zine
Lahdenkatu 8 as 35
15140 Lahti
FINLAND