Davey Havok ja Lars Frederiksen, Piru ja Dante. (Kuva: www.rocknrolltheater.tv)

Tim Armstrongin Rocknroll Theater

Rancid-ikoni Tim Armstrongin uusi kunninahimoinen projekti on musiikkia, tanssia, teatteria ja 50/60-luvun kauhutelevisiota yhdistävä Tim Timebomb’s ROCKNROLL THEATER. Musiikkivideosaitti VEVO:lla esitettävästä sarjasta ilmestyi lokakuussa ensimmäinen jakso, yhteensä kasassa on jo 50 Armstrongin ystäviensä kanssa rustaamaa kappaletta kaikkiaan 12:ta episodia varten.

Sarjan ensimmäinen jakso on nykyaikainen näkemys Jumalaisesta näytelmästä, mikä upposi ainakin meikäläiseen kuin munkki possuun. Ensimmäisen osan nimekkäästä tekijäjoukosta löytyy mm. Danten nimiroolissa Lars Frederiksen sekä AFI:n Davey Havok itse piruna. Tuottajana toimii mm. Eminemin, Metallican ja Madonnan kanssa työskennellyt David Robertson, ohjaajana Kevin Kerslake, joka tunnetaan töistään mm. Nirvanan, Green Dayn ja Smashing Pumpkinsin kanssa. Jälki on siis erittäin vakuuttavaa, ja kyllähän tätä mielummin katselee kuin jotan MTV:n väsynyttä teinidraamaa.

Kannattaa ottaa prokkis seurantaan, uusi jakso lienee tulopäällä pikapuoliin. VEVO:n videot eivät Suomessa näy, mutta YouTubesta löytyy ainakin kaikki tähän mennessä julkaistut pätkät.

[youtube url=iiBDYGkgjbw]

www.rocknrolltheater.tv
www.vevo.com/rocknrolltheater
www.youtube.com/user/RockNRollTheaterVEVO
www.facebook.com/RockNRollTheatera