The So Bored Society - In The Attack Of The Gods

The So Bored Society – In The Attack Of The Gods

Tylsistyneiden herrasmiesten liiga ryhtyi kunnianhimoiseksi tapellessaan punkin jumalia vastaan. Ainakin toimitukseen The So Bored Societyn cd saapui LP:n kuorissa, sarjakuvamaisilla kansilla varustettuna.

The So Bored Societyllä on heittää seitsemän biisiä melodista ja pop-vetoista punk rock -rallia. Sitten viime näkemän ovat soundit ainakin muuttuneet messevämmiksi, siinä missä ”Summer Foreveria” vaivasi lievä ohukaisuus. Jotenkin ”In The Attack of the Gods” on edeltäjäänsä livemäisempi ja eloisampi, mikä väistämättä on vaikuttanut koko levyn soundiin positiivisella tavalla. Ja onhan levyllä joitakin hyviä biisejä, vaikkakaan ihan jokainen veto ei olekaan täysosuma. Eikä yksikään ole tajuntaaräjäyttävä tai jumalille selkäsaunan antava hitti.

Tietyllä tavalla ”In The Attack of the Gods” on ihan piristävä levy, vaikka se omaan makuuni on ehkä turhankin popahtava ja pirteä. Tosin kuuntelen paljon popahtavampaakin ja pirteämpääkin musiikkia, ja onhan tämmöisessä poppispunkissa selvästi oma viehätyksensä. Ehkei tämä plätty nouse omiksi suosikeiksini, mutta ei toisaalta aika The So Bored Societyn kanssa käy tylsäksikään.