Terror – Lowest of the Low

Kuten levyn kansitarrakin osaa mainostaa, kyseessä on Terrorin jonkinasteiseksi klassikoksi muodostunut debyyttimini, jota on ehostettu kolmella uudella biisillä ja kymmenen biisin livesetillä Tokiosta. Enpä olisi muutama vuosi sitten arvannut, kuinka kuumaa kamaa Lowest Of The Low tulisi olemaan, vaikka ainekset siihen toki oli olemassa.

Itse levyn biiseihin ei ole sitten viime lukemanne paljoa lisättävää, kaikki yhdeksän biisiä ovat enemmän kuin ansainneet paikkansa levyllä. Push It Awayn tai Lowest Of The Low:n ansioita 2000-luvun hardcoren kulmakivinä ei voi kukaan kiistää. Lisämateriaalina kuullaan varsin uskollinen Dag Nasty –laina Can I Say sekä molemmat biisit taannoiselta Ringworm splitiltä, joista varsinkin Out Of My Face toimii hienosti. Ja jos siitä livemeiningistä näin levyn välityksellä jaksaa innostua, niin Terrorin energinen setti tarjoaa siihen varsin oivan mahdollisuuden. Samat biisit kahteen kertaan yhdellä julkaisulla saattaa kuulostaa kyllä jo vähän paksulta, mutta jos samaan rahaan saa, niin mikäs siinä. Fiiliksen mukaan voi sitten kuunnella joko levytettyä puolta tai elävää äänitettä.

Alkuperäisen julkaisun omistajille levy ei tarjoa ihmeellisyyksiä, mutta jos ensimmäinen kierros jäi väliin, on viimeistään tässä vaiheessa hyvä hypätä kelkkaan. Mainio bändi, mainio meininki ja vallan mainioita biisejä.