Kuva: Suspenders - Time Is Limited

Suspenders – Time Is Limited

Woimasoinnun julkaisema Susnpenders – ”Time is limited” cd tarjoaa aimo annoksen punkkia kokemuksen käheällä rintaäänellä. Yllätyksekseni cd:ltä lähti pyörimään aluksi video bändin äänityssessioista. Video onkin oiva tapa tutustua aikaisemmin tuntemattomaan bändiin, sillä kuvan kanssa pääsee aina jotenkin paremmin tunnelmaan.

Kolmihenkinen Suspenders vetää punkkia tyyliin Social Distortion, ja turhat uhoamiset ja kliseet ovat suosiolla heitetty romukoppaan. Bändi tekee ilmeisen hyvin sitä mitä haluaakin, ilman ulkopuolista painostusta tms. Soitto on varmaa ja asianmukaista. Aluksi laulajan ”nuhanen puudeli” -laulusoundi hieman tökkii, mutta jo kolmannessa biisissä huomaa, että tämähän kuuluu asiaan.

Kaiken kaikkiaan Suspenders on mielenkiintoinen uusi tuttavuus, jonka mielenkiintoa lisää ehkä se tosiseikka, että bändin rumpalina toimii Pelle ”mitähän vittua se muuten näkee noiden hitsaajalinssilaskettelulasien takaa?” Miljoona. Levy-yhtiölle isot propsit siitä, että ko. julkaisu ilmestyy myös vinyyliversiona! Hyvä levy, mutta järkyttävät kannet.