Kuva: Stanley - Roads

Stanley – Roads

Stanley on minulle aivan uusi tuttavuus, vaikka on orkesteri kuulemma kiertänyt kovastikin Disco Ensemblen, Lapkon ja Damn Seagullsin kanssa pitkin suomenniemeä. Pari vuotta ovat kasassa jo kestäneet ja nyt päättäneet valloittaa Suomen alternative rock markkinat omalla tummanpuhuvalla melodisella meiningillään.

No kyllä tästä kuuluu nuo kiertuekaverit paljon läpi ja tuottajan pallillakin on istunut Deep Insightia, Callistoa, Disco Ensemblea nauhoitellut kaveri Jonas Olsson, jonka jälki tässä näkyy kyllä niin selkeästi, että mietittäväksi jää onko bändistä mitään omaa enää jäljelläkään, vai onko koko juttu muokattu uusiksi studiossa. Nähtäväksi jää miten homma etenee. Varsin mukavia kaksi kappaletta Roads ja Tides ovat, eikä huomakaan kun on kuunnellut sinkku noin kymmenisen kertaa läpi miettien eikö tämä ollutkaan kokopitkä levy, kun kappaleista ei ole jäänyt edelliseltä kuuntelukerralta juurikaan mitään mieleen. Eli loppujen lopuksi aika pinnalliseksi homma jää ja tarttumapinta on aika vähissä.

Ei kappaleet missään nimessä huonoja ole, päinvastoin, mutta jäin taas odottamaan yksinkertaisena ihmisenä jotain helpompaa ja tarttuvampaa. Pitkäsoittoa odotellessa.