Kuva: Särkyneet – S/t

Särkyneet – S/t

Kun otetaan huomioon, että Särkyneet –yhtyeen esikoinen tulee Combat Rockin kautta ja että kannessa olevat naamat ovat jo muista punk-bändeistä tuttuja, niin helppoa olisi erehtyä luulemaan tätä kolmen biisin pläjäystä punkiksi. Sitähän se ei ole, vaikka punk-henkisyys onkin tässä Särkyneiden helisevässä power popissa läsnä.

Esitettävät kolme kappaletta tekevät arvioijan surulliseksi: eikö tätä tosiaan ole tarjolla tämän enempää? Nämä kolme miestä ja yksi nainen soittavat sen verran herkkiä, tunteikkaita ja tarttuvia sävelmiä, että eihän tätä voi kuin rakastella! Rakkaudenasioihin keskittyvät biisit ovat lyyrisesti sellaista tavaraa, millä ei ehkä saavuteta suurta ja pyhää arvostusta, mutta joiden mukana on hyvä aina silloin tällöin laulaa. Tämä on sitä elämänmakuista meininkiä! PrinseBa–nimimerkin taakse kätkeytyvällä laulajaneitosella on varsin heleä ääni. Jäätyneinkin sydän sulaa, kun tämä laulaa tulevansa kuulijan syliin.

Kaksi biisiä ovat yhtyeen omaa tuotantoa, kolmas Kun tajuat sen on oikeasti The Nerves –yhtyeen When You Find Out. Jo Huono nainen –aloituskappaleessa on potkua, mutta Älä vielä luovuta se vasta iskeekin. Tämän arvion myötä otan tämän renttupop-yhtyeen avosylin vastaan! Laittakaa uutta materiaalia nopsaan ulos, jooko?