Revulsion - Defiled

Revulsion
Defiled
 (MCD)

Levyarviot · Lisännyt ·

3,5/5 Omakustanne (Julkaistu: 22.12.2011)
Kuuntele: MySpace

Oululainen death metal pursuaa verta ja väkivaltaa.

Oululaisen Revulsionin “Defiled”-nimeä kantava EP luottaa death metalin karuun voimaan. Levyn sisältämät seitsemän kappaletta pursuavat verta ja väkivaltaa suomalaisittain.

Levyllä murisevat Napoleon Skullfukk-yhtyeestäkin tunnettu Risto Kurimus sekä Atretic Intestinessä ja Cumbeastissa vaikuttava Iiro Kosonen. Vakituista laulajaa Revulsionilla ei tällä hetkellä ole.

Sitten kappaleisiin, aloitusraitana toimiva Those Who Are Not Worthy toimii kuolometallityyliin brutaalin hyvin. Myös kolmas kappale, nimeltään Napalm Bath kuullostaa erittäin hyvältä. Koko EP on täynnä brutaalia mättöä, ja tämä on hyvin positiivinen asia death metal -levyn kohdalla. Levyn ehdoton ja täydellisin kappale on Wormwore, suomenkielisellä osuudella täydennettynä ja todella hienoilla sanoituksilla.

Kappaleiden riffit ja sanoitukset ovat hienosti yhteensovellettuja, ja hieman melodiaakin löytyy, eikä pelkästään yhden moottorisahariffin sahaamista.

Loppuun voisi vetää sellaisen johtopäätöksen että Revulsion on tehnyt EP:llään hyvää työtä ja tästä on oiva jatkaa kokopitkän tekemiseen. “Defiled” EP:stä jää veren maku suuhun, jälleen saa olla suomalaisista yhtyeistä pirun ylpeä.

Tagit:

Keskustelua aiheesta

Katso myös nämä
Info  /  Yhteys & palaute  /  Seuraa Lammasta: