Kuva: Ratface - Ratassed

Ratface – Ratassed

Ratface on järjestänyt rottabileet ja kutsuu nyt kaikki hardcoreilijat (ja muutkin) kanssaan vetämään nakit silmille uudella ”Ratassed”-levyllään, joka on samalla bändin ensimmäinen täysmittainen albumi. Tekijämiehistä koostuva Ratface pureutuu bilettämisen syvimpään olemukseen.

Ratfacen järkkäämät metallisen hardcoren bileet kestävät vähemmän aikaa kuin oikeat bileet tai niistä aiheutuva darra, mutta voihan levyn toki laittaa soittimeen toisen ja kolmannenkin kerran! Vajaassa puolessa tunnissa käydään läpi kännääminen, krapula ja vielä jatkobileetkin. Biisit on merkitty joko bilebiiseiksi tai krapulabiiseiksi. Musiikillisesti niillä ei juuri eroa ole, mutta sanoituksellisesti on. Täytyy olla kuuro tai jo liian kännissä jos More Booze, More Sexin kaltaiset huudatukset eivät iske. Näiden kahdenlaisten biisien lisäksi levylle on laitettu loppuun myös pari ns. Afterparty-biisiä, jotka eroavat täydellisesti muusta materiaalista. Bob Marleylta lainaileva I Don’t Like Hardcore on reggaeta ja Gute Scheisse paskaa konepoppia.

Bilettämisteemastaan huolimatta soitto on harvinaisen tiukkaa ja sounditkin ovat yhtä messevät, riffeissä ja rivakassa kompissa ei säästellä. Lukuisten vierailijoiden, kuten Pussy Rat Dollzin, kanssa rottapojat ovat tehneet hemmetin kovan kiekon, jota tulee taatusti soitettua muulloinkin kuin nousuhumalassa. Vuoden bailulevy!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 vastausta artikkeliin ”Ratface – Ratassed”

Kommentointi on suljettu.