Kuva: NoFX - Coaster

NoFX – Coaster

NoFX:n ura on lähes koko 2000-luvun pyörinyt tuplaveen ympärillä, ja antanut yhtyeelle ennennäkemättömän piristysruiskeen, oli sitten kysy biisien sanoituksellisesta sisällöstä tai sävellyksistä. Mutta miten käy bändille nyt, kun Bush jr. on saatu ulos officesta?

Eipä ne ongelmat yhden miehen myötä mihinkään häviä, joten kyllä bändi amerikkalaisista vielä kriittistä sanottavaa löytää, varsinkin Läski-Mikon lempiviholliset saavat raamatusta jälleen oikein Isän Kädestä. Lisäksi löytyy vakavampaa tilitystä esim. Fat Miken suhteesta vanhempiinsa, kuin myös huumoripitoisempaa tarinaa Iron Maidenin homoeroottisesta kolmiodraamasta kanadalaisiin lesbo-poppareihin.

Fat Mike on realistinen ja piti ”Coasteria” ”ehkä bändin 6:nneksi parhaana levynä”. Tässä hetkessä levy on kuitenkin parasta NoFX:ää, sopiva sekoitus perinteisempää melodista pikapunkkia, ”War On Errorism” -aikakauden ”elektro”-soundia sekä ”Wolves…” -henkistä rokkaavampaa matskua. Bändi on edelleen vireessä, ja biisipussista löytyy vielä satojen sävelleysten jälkeekin ihan mielenkiintoista matskua.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Yksi vastaus artikkeliin ”NoFX – Coaster”

Kommentointi on suljettu.