Kuva: Nazi Death Camp - The Complete Mongo Punk Sessions

Nazi Death Camp – The Complete Mongo Punk Sessions

Tervetuloa natsien kuolemanleirille! Ei ole mitään syytä kuvitella, että yhtyeellä olisi mitään kansallissosialistisia tai oikeistolaisia taipumuksia. Kyseessä on älyvapaa nimitys, jolla saadaan aivan varmasti kukkahattutädit hyppäämään kattoon kakkukahvikesteillään. Ei ole olemassa siis parempaa nimeä yhtyeelle kuin Nazi Death Camp.

Suomalaiseen punkmeininkiin mahtuu monenlaista yrittäjää, mutta tämä yhtye tarjoaa tästä ylivoimaisesti parhaan päivityksen. Mistään muusta ei tarvitse tietää mitään. NDC:stä tulee hetkittäin mieleen brittilegenda The Adverts, mutta suurimmalta osalta kuolemanleiriläiset ovat saaneet kuulostamaan tuotoksensa omalta itseltään. Nazi Death Camp on onnistunut luomaan yksinkertaisilla asioilla levyllisen biisejä, jotka kaikki eivät kuulosta samalta puurolta, mutta eivät myöskään ole liian toisistaan poikkeavia. Pähkinänkuoressaan tämä levy on sekoitus punkrokkia, hc-punkkia ja rökkänrollia.

”The Complete Mongo Punk Sessions” on kauan odotettu julkaisu, joka ei tule pettämään missään vaiheessa. Mutkiin mennään kovaa ja aggressiivisesti. Niistä päästään pois siipirikkonakin, mutta meno jatkuu. Kunhan muistaa, että emopojat ovat homoja ja saatana käskee tappamaan.