Kuva: Misery Index / Commit Suicide - Split

Misery Index / Commit Suicide – Split

Brutaalin grindcoren, dödön ja jopa hardcoren yhdistävän Misery Indexin varmasti tuntevat kaikki extreme mätön ystävät. Tälläpä kertaa tuo kyseinen bändi on saanut kaverin, orkesterin nimeltä Commit Suicide. Samoilla linjoilla Misery Indexin kanssa liikkuva Commit Suicide pahtaa myös raskasta ja synkkää metallia ja nämä kaksi verratonta vesseliä on nyt heitetty samaan pakettiin splitin muodossa. Tarjolla on kolme biisiä Miseryiltä ja niin ikään kolme Commitilta.

Misery Indexin puoliskon aloittaa My Untold Apocalypse, joka pistää myllyn käyntiin oikein mukavasti heti käsittelyssä. Väkivaltaista kitararunttausta ja psykopaattista rumputyöskentelyä esittelee myös erittäin mainiosti toinenkin kappale Alive?, kyllähän te tiedätte.

Misery Indexin tahtien hiljentyessä Commit Suicide on valmis purkautumaan ja aloittaakin sen iloisesti In All This Revelation -kappaleella. Grindausta irtoaa niin, että soi ja täytyy toki sanoa, että eipä Commit Suicide Indexin varjoon ainakaan jää. Kolmesta biisistä on vain kaksi Commit Suiciden omia ja kolmas kappale on komea kumarrus kuninkaan suuntaan, sillä legendaarisen Deathin Open Casket eli avoin hauta tulkitaan varsin miehekkäästi.

Kuusi biisiä on äkkiä ohi, mutta hyvää materiaalia tämä splitti lupaa molemmilta bändeiltä, eli ei siis parane jättää kumpaakaan huomioimatta ja ehkä jopa hommata tämä splitti.