Domination Black - Dimension: Death

Domination Black – Dimension: Death

Ulkomaillakin jo mainetta niittänyt Domination Black on takaisin kolmannellaan täyspitkällä uuden laulajan, Merging Flaresta & Heavy Metal Perseestä tutun Matias Palmin voimin. Ei ollenkaan huono ajatus, koska uusi vokalisti hoitaa tonttinsa enemmän kuin hyvin ja eikä muukaan yhtye kyllä siitä kalpene. Nyt nämä kotkalaiset kauhumetallistit on vahvempana kuin koskaan.

Levy alkaa yli kymmenminuuttisella Legacy Of Fears -järkäleellä, joka kertoo jo hyvin levyn suunnan. Hyvin toteutettua heavyä, jossa lyrikaalisesti ja melodisesti liikutaan kauhuteemoissa. Mieleenjääviä kitarariffejä & Juuso Elmisen kaihoisia kosketinmelodioita riittää läpi levyn. Useiden kappaleiden kertosäkeissä meininki on jo niin mahtipontista, että huomaan pään nykivän salaa kappaleiden tahtiin, vaikka en mikään kyseisen genren suurkuluttaja ole. Domination Blackin soundi todellakin miellyttää korvaa.

Jos nyt jostain pitää (ja pitää) nipottaa, niin levyn loppupuoliskolla tapahtuvasta pienestä notkahduksesta. Angel Dark, Evilizer sekä viimeinen kappale Hellbound eivät enää millään vedä vertoja kuuden ensimmäisen kappaleen mielenkiintoisuudelle ja mahtipontisuudelle. Kokonaisuus menee silti reippaasti plussan puolelle.