Kuva: Danko Jones - Baby Hates Me

Danko Jones – Baby Hates Me

Danko Jonesin ensimmäinen radiosinkku uudelta Sleep Is The Enemy -levyltä kantaa nimeä Baby Hates Me. Sinkun käyntiinlähdössä ei ole mitään ongelmia. Nimikkokappale alkaa soimaan mukavalla AC/DC-henkisellä riffillä ilmoittaen näin Tornion Olympiakisojen hengessä ”Havuja, Perkele!”

Biisi toimii kuin hemohes ja muutenkin kuulostaa hienolta, mutta tällaista on kuultu niin paljon ennenkin. Kun kerran löydetään se hyvä juttu niin mitä sitä muuttamaan, mutta kyllä sitä jonkin näköistä uudistamista kaipaisi. Siinä samalla tulisi pujotettua uutta matoa koukkuun uusien fanien toivossa. Toinen raita Sticky Situation kulkee myös perinteistä rock-kaavaa pysähtyvine riffeineen. Tämäkään kappale ei tuo minulle mitään uutuuden viehätystä eikä avaa mitään sieluni salaisia portteja. Niin, onko minulla edes salaisia portteja sielussani?

Hmmm, no mutta kivalta nämä molemmat silti kuulostivat vaikka itselle tämä kanukkikolmikko ei ole koskaan aiheuttanut mitään muuta mullistavaa kuin mahakivun ja AC/DC:n puutostilan. Oikein mukavaa, sellaista puhtoisen kuuloista rokkia mistä puuttuu se nykypäivän bensankatkuinen räkäisyys. Oivaa taustamusaa kun vaikkapa katselee Suomipoikien kurlaamista harjojen kanssa, Torniossa tietenkin.