Kuva: Crash Romeo - Minutes to Miles

Crash Romeo – Minutes to Miles

Jep jep, mitäpä tähän nyt sitten sanoa. New Jerseystä ponnistava orkesteri Crash Romeon ”Minutes To Miles” levy on aikalailla ennen jo kuultua meininkiä. En tiedä miksi tällaisia pop/punk/emo bändejä ilmestyy nykyään kuin sateella sieniä, mutta minua alkaa jo vähän kyllästyttämään. Varsinkin kun kappaleet ovat jotenkin vaan samaa renkutusta alusta loppuun. Niinpä niin ja dippadappadei.

Soitannallisesti ei ole mitään valittamista, värssyt kulkee oikein mainiosti ja jotkut riffitykset toimii. Vaikkakin epäilen että nekin on kuultu ennenkin. Vokaalit ovat mielestäni vähän liian vinkuvat ja korvaa ärsyttävät. Varsinkin kappaleen Action not Words vokaalimelodiat on vaan meikäläisen korvaan hirveetä kissantappoa. Mielestäni kaikki tämä emoilu sais jo oikeesti loppua. Ei kenelläkään mene näin niin huonosti että joutuu tällaista puskemaan ulos. Vielä kun katsoo poikien levynkansitaidetta sekä promokuvia, niin ei voi muuta sanoa kuin että voi luoja. Taas on pistetty pojat imagollisesti kuosiin, muokattu renkutukset semipoppihiteiksi ja tarjottu nuorisolle uutena ”erilaisena” bändinä.

Ehkä kappaleet Die in Your Arms sekä From the Bottom of This Bottle nappaa jonkun messiin, mutta minulle ei tätä pystytä myymään. Jos haluaa kuunnella jotain jonka tahtiin vollottaa kuin aikoinaan teininä viinipullon jälkeen, niin tässä on hyvä levy siihen. No mutta, loppuun pakko sanoa että ei pojat huonosti vedä, mutta ärsyttää että jengi vaan vetää jotai mikä myy, ilman että vaivautuvat keksimään edes jotain pientä uutta jujua mukaan. Milloin kummassa ihmiset oppivat, ettei pidä mennä sieltä missä se aita on matalin?!