Kuva: Anvils Drop - Death Worship

Anvils Drop – Death Worship

Vaikka turkulaisia kuinka paljon ahdistaa ja vituttaa, niin ei näköjään millään saada kaikkea sisällä vellovaa pahaa oloa purettua. Vihaa saadaan purettua taas yhtä kanavaa pitkin, jota myös Anvils Dropiksi kutsutaan. Näennäisen nuoreen ikäänsä nähden Anvils Drop vaikuttaa hyvin valmiilta yhtyeeltä, eikä ihme, kun mukana on muun muassa Lighthouse Project –yhteyksistä tuttua porukkaa.

Lähes kaikkien muidenkin TCHC-bändien – vaikka Anvils Dropiin voidaan liittää myös AD/HC-termi – tapaan myös Anvils Dropin ote hardcoresta on vahvan metallinen. No, ainakin Anvils Dropin soittama mekkala on raskasta kuin alasin, ja kuulijalla on kuuntelusession jälkeen murjottu olo, aivan kuin olisi siitä alasimesta saanut kaaliinsa. ”Death Worship” sisältää neljä biisiä silkkaa turpasaunaa, joka ei kaikeksi onneksi keskity pelkästään kaahaamiseen. Toimivien riffien sekaan on piilotettu nyansseja ja koukkuja sen verran hyvin, että lopputulos pitää mielenkiinnon yllä loppuun asti.

Lupaava seiskahan tämä oli, joka yllätti suoraan puun takaa iskemällä turpaan. Mielenkiinnolla jäämme odottamaan jatkoa ja keikkameiningin todistamista.