Kuva: Anal Thunder / No Redeeming Social Value – Have a Hangover with...

Anal Thunder / No Redeeming Social Value – Have a Hangover with…

Enimmäkseen juopuneet Lappeenrantalaiset riiviöt ovat saaneet jälleen musiikkiaan pihalle, tällä kertaa yhdessä varsin maineikkaan ja samanhenkisen newyorkilaisyhtyeen kanssa.

Känniurpoilu on tiettyyn pisteeseen asti ihan hauskaa, mutta muutaman vuoden jälkeen vitsistä alkaa hohto hiipumaan. Tämän on onnekseen myös Anal Thunder ilmeisesti jollain tapaa tiedostanut, sillä avausraidassa pureudutaan vakavampaan aiheeseen, eli MTV:n dissaukseen. Muuten playlistillä on kolme tavalla tai toisella päihteisiin liittyvää biisiä. Anal Thunder on tiukentanut otettaan sitten viime kuuleman, varsinkin ”Fight the Evil” rokkaa pirun hyvin. Tuttuun tapaan kappaleissa on käytetty häikäilemättä hyväksi myös valmiita sävelkuvioita, tällä kertaa biiseistä on bongattavissa vaikutteita ainakin Iron Maidenilta ja Scorpionsilta.

No Redeeming Social Value ei ole jostain syystä auennut minulle aikaisemmin, tällä levyllä kuulemme kuitenkin omasta mielestäni parasta mitä orkesterilta on tähän asti kuultu, biisit ovat selkeämpiä ja meininkiä riittää.

Kännisen old school hardcoren ja punkin ystäville ehdottomasti katsastamisen arvoinen tuote.