Kuva: All Over Maniacs – Attack of the Fools

All Over Maniacs – Attack of the Fools

All Over Maniacs soittaa musiikkia, jota soittavia bändejä ei syystä tai toisesta tunnu ilmaantuvan läheskään niin usein kuin vaikkapa kasikakkosta veivaavia bändejä. Helsinkiläisnelikon punkero nimittäin haisee kaljanhuuruiselta oi-punkilta. Saatekirjeen mukaan All Over Maniacs on perustettu vasta alkuvuodesta 2010 ja että sen jäsenillä on kokemusta muissa bändeissä soittamisesta. Sen tarkempia nimiä ei tiputella, mutta hassunhauskoja taiteilijanimiä kyllä.

Räkäistä (ja kännistä) uhoamista piisaa, mutta vielä seuraavana aamuna törkeässä krapulassa muistettavat kappaleet loistavat poissaolollaan. Tosin kaksi kappaletta erottuu joukosta: ensimmäinen niistä on kiekon kuudes biisi, joka kantaa nimeä Bar Fight. Kääk, kun potki! Harvemmin sitä mikään täysin puskista tuleva bändi iskee tällä teholla! Toinen huomioni herättänyt kappale oli rieskan ainoa suomenkielinen kappale Itä-Saksa.

Soundit ovat hieman ohuehkot, tämä bändi kaipaisi tuekseen hieman muhkeampaa soundia. ”Attack of the Fools” on tosin suurimmilta osin äänitetty klaukkalalaisessa navetassa, joten eipä tuo ole suoranainen ihmekään. Yhtyeen tarvitsee vielä vähän hioa biisejään, sillä lisätyöstö ei olisi ollenkaan pahitteeksi. Kasvaisikohan tästä bändistä vielä etelän The Laybacks?

Yksi vastaus artikkeliin ”All Over Maniacs – Attack of the Fools”

Kommentointi on suljettu.