Kuva: The Galgary Dicks - S/t

The Galgary Dicks – S/t

The Galgary Dicks lupaa rehellistä ja kusenkäryistä punkrockia. Rehellisyyttä tai kusenkäryisyyttä en epäile, mutta kovin tarttuvaa se ei ikävä kyllä ole. Räminää ja rytinää riittää, muttei sellaista koukuttavuutta kuin esim. The Heartburnsilta löytyy.

Biiseistä motörheadmainen rock-pala Overdoze tuntuisi rullaavan parhaiten. Space Age Cowboysissa kuullaan haitaria, joka on ihan kiva piriste, vaikka biisi laahaakin väsyttävästi. Isoimman ristiriidan musiikissa muodostavat laulun ja musiikin yhdistäminen. Skeittipunkkimainen, melko puhdas laulu enemmän kilju-osastoon kääntyvän musisoinnin kanssa ei vain toimi. Laulaahan ei punkrock-bändissä tarvitse osata, mutta siinä tapauksessa kyseiset kyvyt pitäis korvata kovemmalla meiningillä. Eli tempoa ylös, enemmän räkää poskelle ja makkista rinnuksille. Kunniamaininta siisteistä kansista ja saatekirjeestä.

www.myspace.com/galgarydicks


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Yksi vastaus artikkeliin ”The Galgary Dicks – S/t”

Kommentointi on suljettu.