Kuva: Super Fallos Bros - Audio Junkies

Super Fallos Bros – Audio Junkies

Vihanti laulaa ja soi! Super Fallos Bros ei ihan taida olla sellainen nimi josta tulee demotasolla palloileva indierock-bändi mieleen. Jokseenkin typerän nimen takana seisoo viisi alle parikymppistä pohjoisen kollia, joilla on kuulemma kokemusta muidenkin bändien riveissä soittamisessa. SFB on aika nuori bändi, sillä on se ollut kasassa vasta reilun vuoden ennen kuin ejakuloi ”Audio Junkies” -ensidemonsa.

Nuorisotaloilla ja treenikämpillä vietetyt tunnit voi kuulla jätkien hyvin kulkevista soittosuorituksista, vaikka jäsenten välinen yhteistyö tuntuu vielä hieman haparoivalta. Ainoastaan laulusuoritus kuulostaa hieman laiskalta, ihan kuin vokalisti ei uskaltaisi antaa kaikkeaan. Miehen fallos ei tunnu ihan pysyvän tanassa, mutta eiköhän sekin ala jäpittämään kokemuksen kautta.

Biisejä on tallennettu kolme, jotka ovat oikeastaan kaikki ihan kelpoa rockia. Demon nimibiisi eli Audio Junkies laittaa homman käyntiin ihan tarttuvasti, mutta se tuntuu luottavan ehkä turhan paljon tarttuvaan kertosäkeeseensä. Eivät pari muutakaan biisiä jää laadullisesti paljoakaan taakse. Nämä fallosrokin lähetyssaarnaajat tuntuvat ihan kehityskelpoisilta nuorilta yksilöiltä, joten lisää treeniä vaan!