So Long Sisters - Karma Collapse / One Minute

So Long Sisters – Karma Collapse / One Minute

Morjens, siskot! Karijokelainen So Long Sisters on ollut bändinä pystyssä jo vuodesta 2005 asti, joten viiden nuoren naisen muodostama yhtye on ehtinyt treenata autotallissa jo hetken aikaa ennen kuin on uskaltautunut levyttämään. Nuorilta vaikuttavat tytöt eivät tosin ole työstäneet kuin vain kaksi biisiä singleksi.

So Long Sisters ei ole niinkään uusi Tiktak, vaan enemmänkin feminiinisempi versio Disco Ensemblestä. Oletettavasti So Long Sistersien nimikin on lainattu Disco Ensembleltä, ja niin on monet muutkin elementit siskojen musiikkiin. Disco Ensemblen lisäksi So Long Sistersien musiikista kuuluvat Paramoret sun muut nykynuorten lempparibändit läpi, joista kaltaiseni fossiili ei tajua yhtään mitään.

Ehkei So Long Sistersien tyyli ihan itselleni tipahda, mutta mikäli kohderyhmäksi ajatellaan Disco Ensemblen fanikunta, niin So Long Sisters varmasti kolahtaa ja aiheuttaa ”<3”-merkkien vyöryn. Siitäkin huolimatta, ettei kumpikaan promosinglen biisi juurikaan puhutellut eikä bändi persoonallisuudenpuutteen vuoksi myöskään sen kummemmin kutkutellut. Tytöillä on kuitenkin moni muu puoli yhteissoitosta ja singlen tuotannollisista arvoista lähtien kunnossa, joten ehkäpä So Long Sisters ponnahtaa nimenä vielä esille.