Kuva: Ruinside - Void of Horror

Ruinside – Void of Horror

Ruinside on tuore kokoonpano joka diggaa intohimoisesti 80-90-luvun heviä. Ei liene yllätys, että se on juuri sitä mitä bändi itsekin soittaa.

Silloin kun Anthraxit, Megadethit ja Iron Maidenit alkoivat saada osakseen näkyvyyttä ja olivat nuorille se elämää suurempi juttu, nämä kaverit elivät antaumuksella mukana sitä aikaa eivätkä koskaan unohtaneet sitä. ”Void of Horror” -nimeä kantava demo kuvastaa tätä hyvin ja on ensimmäinen joka nyt vakiintuneella kokoonpanollaan on tehty.

Demon kolme biisiä (Shattered Memories, Freak In Your Eyes, Void of Horror) pitävät sisällään perustavanlaatuisen demosoundin, joka on omiaan peittämään bändin hyviä puolia. Biisejä on siis kuunneltava melkoisen tarkalla korvalla. Em. hyviä puolia ovat mm. ihan ok-tasoiset biisit ja soittotaito, jotka sinänsä osuvasti luovat eheältä kuulostavan kokonaisuuden. Lyöpä tähän päälle majesteettinen tuotanto niin voisi olla jo aika hyvän kuuloista.

Mestareita tässä ei suinkaan olla, mutta kyse onkin vielä demobändistä. Joinakin hetkinä olin kiinnittävinäni huomiota pieneen yhteensoitannan epätäsmällisyyteen joka ei muutenkaan ole niitä helpoimpia asioita. Luonnollisesti paljon on töitä edessäpäin mutta ovatpa kaverit kotiläksynsä tehneet. Vanhan hevin ystävät voivat varmasti laittaa nimen muistiin ja katsoa josko Ruinside pääsee puhkeamaan joskus täyteen kukkaansa.