Rage My Bitch – S/t

Vuonna 2008 Kouvolassa perustettu Rage My Bitch on noussut vaikeuksien kautta voittoon, mistä todisteena tämä vahva ensimmäinen demojulkaisu. Bändin soundi on mielenkiintoinen yhdistelmä In Flamesin ruotsiheviä ja kotimaisen nykymetallin kirkkaimpia nimiä (Profane Omen, Misery Inc. jne).

Tuotaajaksi merkityllä Tonmi Lillmanilla (Ajattara, Kylähullut,To/Die/For jne) on varmasti ollut osansa demon äänimaiseman synnyssä. Ammattilaisen kädenjälki nostaakin bändin selvästi perus demomassan yläpuolelle, vaikka toki edellämainittuihin bändeihin onkin vielä matkaa. Biiseistä puuttuu se viimeinen iskevyys, eikä hyvät synasounditkaan pysty loputtomiin pitämään mielenkiintoa yllä.

Lupaava pelinavaus bändiltä, ja kun keikkarintamallakin näyttää olevan mukavasti eloa, niin varmasti vielä paljon parempaa on luvassa. Ja kertokaa nyt hyvät ihmiset mitä bändin nimi oikein tarkoittaa?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Yksi vastaus artikkeliin ”Rage My Bitch – S/t”

Kommentointi on suljettu.