Mind Mirror / Liquid Society - Fifteen Years / Escape

Mind Mirror / Liquid Society – Fifteen Years / Escape

Harrastavat ne rokkimetallibänditkin splittejä. Näin ovat tehneet suomalaiset Mind Mirror ja Liquid Society iskemällä yhteisen singlen tiskiin. Molemmat yhtyeet ovat Seinäjoelta, ja single näyttää että Seinäjoellakin osataan metallihommat.

Mind Mirror vieraili tällä palstalla hetki sitten, eikä se saanut erityisen innostunutta vastaanottoa. Nyt mukana on vain yksi biisi, joka on näin kuulosteltuna parempi kuin ne bändin omalla demolla olleet biisit. Yhtye ei ole persoonallisuutta saanut vielä juurikaan lisää ja meininki huitelee muutenkin keskinkertaisuuden limbossa, mutta kehittymiskykyisyytensä Mind Mirror kuitenkin osoittaa.

Liquid Societya ei ole tarjolla sen enempää. Itselleni tämä bändi on tyystin tuntematon tapaus, ja äkkiseltään yhtye kuulostaa prikulleen samalta kuin Mind Mirrorkin. Tosin sillä erotuksella, että Liquid Societyssä on naislaulaja ja yhtye on selkeämmin jossain Göteborg-hevin ja Nightwishin välimaastossa, tosin ilman rääkylaulua tai ylenpalttista satumaisuutta. Hölmöllä, viikonlopunviettotapoihin viittaavalla nimellä kulkeva kuusikko tekee ensivaikutelmaa monipuolisempaa musiikkia, muttei sentään räjäytä pankkia.

Kummallakin bändillä on toisistaan erottuva otteensa, vaikka ihan valtakunnallista eliittiä ne eivät edusta. Ainakin ne toimivat toinen toisensa tukena.