Migraine Eyes – Warfields

Muistan, kuinka Migraine Eyesin edellisen demon mittavin saavutus oli mojovan päänsäryn aiheuttaminen. Siinä mielessä olin erittäin innokas kuulemaan, oliko menneistä otettu opiksi. Yhtye on kyllä kokenut niin suuren muutoksen, etten voi olla edes 100% varma onko kyseessä aiemmin arvioitavana ollut Migraine-yhtye..? Bändi ei huomaa noita aikaisempia tekemisiään missään mainostaa, mutta demojen kannet kyllä muistuttavat siinä määrin toisiaan, ettei tämä voi olla vain sattumaa.

Siinä missä edellinen ”Kill Your Darlings” yritti kopioida Fullsteam-bändien menestyksekästä post/indie-kaavaa, on uuden nimen, demon ja kokoonpanon myötä lähdetty haistelamaan tuulia Tampereen rockmetalli-skenestä, joka paitsi maantieteellisesti myös musiikillisesti on selvästi lähempänä harjavaltalaismusiikin sisintä. Demo on ihan harmitonta kuultavaa, ja kyllä tällä yläasteen diskoillassa saadaan ihailevia katseita kerättyä, varsinkin mukavasti tonttinsa hoitava vokalisti Jani Pääkkö. Negativen kelkaan päästäkseen täytyy kuitenkin vielä useampi hiuslakkapullo törsätä.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Yksi vastaus artikkeliin ”Migraine Eyes – Warfields”

Kommentointi on suljettu.