Kuva: Gosh! Mr. Medor – The Good Ones

Gosh! Mr. Medor – The Good Ones

Gosh! Mr. Medor. Onpas siinä typerä nimi. No, eihän nimi naista, miestä tai bändiä (edelleenkään) pahenna, vaikka ennakkoluuloja sitä kohtaan saattaa ladatakin. Itse assosioin tämän nimen väistämättä indieksi, mutta siitä oululainen Gosh! Mr. Medor on kaukana. Nyt ollaan lähempänä No Shamen melankolista punk rockia, jollaista tämä bändi on veistellyt jo muutaman julkaisun muodossa.

Sekä Gosh! Mr. Medor että No Shame ammentavat melodisen punk rockin aineksensa samoista lähteistä. Gosh! Mr. Medorilla ei ole ensimmäistä kertaa pappia kyydissä, onhan se tosiaan ehtinyt julkaista materiaalia aiemminkin. Sen huomaa tämän yhdeksän biisiä sisältävän räiskäleen laadukkuudestakin, joka sisältää suoraviivaisia rypistyksiä, jotka on tungettu täyteen toinen toistaan tarttuvampia melodioita. Pääsääntöisesti biisimateriaali on varsin mehevää, tosin väistämättä mieleen syntyy ajatus siitä, ettei se tiivistäminen sittenkään olisi ollut huono idea.

Bändi on jo tähän mennessä tallannut hyväksi havaitsemaansa polkua, ja talsiminen on selvästi kannattanut. Mitään tajunnanräjäyttävää kokonaisuutta ei tosin vieläkään ole kasassa ja huutopuoli edelleen ontuu. Ajoittain kyllä kuulostetaan Jello Biafralta, siitä plussaa.