Ever Since The Day - Passion Without Patience Is A Waste of Time

Ever Since The Day – Passion Without Patience Is A Waste of Time

Ever Since The Day on bändi joka tietää mitä tekee ja tekee sen taidolla, sen olemme vuodesta 2006 saaneet useammaltakin demolta todeta. Jokin kipinä bändin musiikista kuitenkin puuttuu, sen ovat levy-yhtiön edustajat vuodesta 2006 useammaltakin demolta todenneet. Päällisin puolin ”Passion Without Patience Is A Waste of Time” on mallikas suoritus siinä missä mikä tahansa radioaaltojen laittirokki, mutta jotenkin kylmäksi se jättää.

Yhtyeellä on kuitenkin selvästi kova draivi päällä, ja kovalla duunilla päästään jo melko pitkälle. Bändi on kilvoitellut mm. paikasta Funeral For A Friendin lämppäriksi ja Turku Bandstand -kisailussa joutuen tyytymään molemmilla kerroilla himmeimpiin mitaleihin, sekä esiintynyt mm. Automatic Eyen ja Disco Ensemblen kanssa. Kun jonon jatkoksi lisätään vielä Nickelback (minkä kanssa bändi ei kai ole kuitenkaan ollut missään tekemisissä), voidaankin nimistä muodostaa melko pätevä kokonaiskuva Ever Since The Dayn melankolisesta, post-grungahtavasta indie-rockista.

Levymogulit kuulisivat varmasti mieluusti vähän vähemmän laskelmoitua tekemisen riemua. Saatekirjeessä kehutaan uuden rumpalin tuoneen lisää energiaa bändiin, mikä saattaa olla juuri se puuttuva tekijä, joka muovaa tästä perässähiihtelijästä omien latujensa tamppaajan.