Kuva: Days of Disgrace - Strength in Numbers

Days of Disgrace – Strength in Numbers

Elokuussa Terrorizerin signaamattomia bändejä sisältävällä kokoelmalla taitojaan esitellyt pirkanmaalainen Days of Disgrace tarjoaa modernin (thrash)metallinsa kyytipojaksi deathin lisäksi hardcorea, myös jotain Disfear-henkistä tunnelmaa on havaittavissa, ehkä R. Niemelän vokaaleista johtuen.

Biisit pysyvät sopivan napakoina, kolme biisiä on taputeltu alle 10 minuutissa, ja levy groovaa niin kuin se vain yli 10 vuoden soittokokemuksella voi groovata. Hittejä tämä jää kuitenkin kaipaamaan, lähimmäksi pääsee päätösraita Through the Hands of God.

Soundeiltaan demo ei ole ihan terävintä kärkeä, ainakaan nykystandardien mukaan, mikä on omiaan lisäämään aavistuksen punkkia yleistunnelmaa. Yhtyeen MySpace-sivuilla runsain mitoin, jopa niin että miestä saattaa erehtyä luulemaan bändin jäseneksi, esitelty Heikki Malmberg ja tämän rumpsetti ovat soundin takana. Tiedä sitten kuinka tarkoituksella moinen soundi on levylle tarttunut, mutta ei selkeämmästä soundista ainakaan haittaa olisi, varsinkaan mielenkiintoisen mutta heiveröisen laulusoundin esiintuomiseksi.

www.myspace.com/thedaysofdisgrace