Burweed - Eyes Down South

Burweed – Eyes Down South

Sludgen/postmetallin parissa rehottava Burweed pyrki reilu vuosi sitten kiinnostamaan. Ja kiinnostikin, yhden kehutun demon ja yhden bändiprofiilin verran. Nyt se kiinnostaa taas toisen EP-levytyksensä tiimoilta.

On mukavaa huomata, ettei Burweedin hemmot ole muuttuneet aiemmin saamansa hyvän palautteen perusteella omahyväisiksi tai laiskoiksi, jotka tekisivät orjallisesti saman demon uudestaan edes pyrkimättä kehittämään soundiaan. Yhtyeellä oli perusasiat jo ennestään kunnossa, ja niitä hyvin soveltamalla sävelletään toinen, vähintään yhtä vakuuttava EP. Ellei jopa vakuuttavampi.

[spotify uri=spotify:album:0cyVHf3eqFbxCWzCYMaNxN style=none height=80]

”Eyes Down South” yhdistelee sopivassa suhteessa raskautta ja melodiaa. Sen sijaan jumitusta Burweed ei ehdi kaikelta hallitulta rönsyilyltään edes harkitsemaan, kun neljän biisin EP onkin yhtäkkiä lopussa. Avauskappale Less to Comessa on jopa hittipotentiaalia, sikäli kuin tämänkaltaisessa murjomista sellaista voi olla. Siitä Burweed etenee luonnollisesti ja miltei huomaamatta seuraavan kappaleen kimppuun. Jos vastaavia kipaleita saadaan lisää, voi suomisludgen uusi prinsessasatu olla syntymässä. Suositellaan heille, joille saattaa esimerkiksi Cult of Luna tai Ghost Brigade tarjota säväreitä.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Yksi vastaus artikkeliin ”Burweed – Eyes Down South”

Kommentointi on suljettu.