Antti Kokkomäki - Pariisiin

Antti Kokkomäki – Pariisiin

Antti Kokkomäki on turkulainen laulaja/lauluntekijä, joka päätti olla seuraamatta enonsa jälkiä ja toteuttaa unelmansa kokopitkästä levystä, josta tämä ”Pariisiin” EP on mahdollisesti esimakua.

Unelmiensa seuraaminen ja pyrkimys niiden toteuttamiseen on merkittävimpiä tekoja ihmisen matkalla. Kukaan tuskin haluaa, että kuoltuaan pöytälaatikosta löytyy kasoittain toteuttamattomia unelmia. Ja vaikkei unelmat ihan sellaisinaan kävisikään toteen, tieto siitä että asialle on edes tehnyt jotain, tuntuu jotenkin lohdulliselta.

Antti Kokkomäen unelma kokopitkästä levystä voi hyvinkin toteutua. Materiaali on yhtenäistä ja kappaleissa on selkeä päämäärä. Etäisesti Eppu Normaalia/suomirockia muistuttava materiaali ei ole ehkä sitä tyypillisintä singer/songwriter-materiaalia, mutta tietyssä ympäristössä voisi toimia siinä missä folkimpikin rämpytys. Myös anssikelamaista huuliharppua on mukana, Antin äänen muistuttaessa myös välillä Kelan ulosantia.

Varsin monipuolinen neljäbiisinen kokonaan akustiseksi musiikiksi, joskin melodioissa ja sanoituksissa on vielä työnsarkaa. Tuskin tällainen materiaali Pariisiin vie, mutta askelen lähemmäs unelmaa kuitenkin.