Kuva: Abhordium - Declaration Of Perdition

Abhordium – Declaration Of Perdition

Abhordiumin ”Declaration of Perdition” EP on tavallaan aika harmillinen tapaus. Abhrodiumin kaverit ovat nimittäin selkeästi Cannibal Corpsensa, Dying Fetuksensa ja Malevolent Creationinsa kuunnelleet ja voin sanoa, että en kyllä äkkiseltään muista milloin olisin viimeksi törmännyt yhtä lupaavaan, nuoreen, suomalaiseen death metal -yhtyeeseen. Biisit ovat täyttä rautaa ja täynnä koukkuja.

Harmillista on se, että kokonaisuutta vaivaavat luokattoman huonot kitarasoundit. Pahimmillaan kuulostaa siltä, että kitarasahaukset pätkisivät. Ja tämä johtuu nyt pelkästään soundeista; soitto on tällä EP:llä tiukkaa. Rummut, basso ja laulu toimivat, vaikkei tuotanto nyt paras mahdollinen olekaan, mutta kitarat todella kärsivät soundeista.

Hemmetti, ei auta kuin toivoa, että yhtye pääsisi työstämään täyspitkää; EP:n biisit vaan mukaan älppärille ja joku varsinainen velho vääntelemään äsämviisseikat paikoilleen ja tasot kohdilleen. Nämä biisit kun olisi todella hieno kuulla murskaavan kuulaan tuotannon kera. Ovat nimittäin pirun tiukkoja biisejä.