Avainsana-arkisto: Yellowgoat

Joel Grind – The Yellowgoat Sessions

Muinainen vuohi on keltainen, ja se on ollut sellainen jo Bathoryn ajoista, ja kyseisen yhtyeen ensilevytyksen maisemissa herra Joel Grindkin on tällä kertaa, kuten myös Venomin alkupään levytysten. Toxic Holocaustista ja ties mistä yhden miehen projekteista paremmin tunnettu Grind on Yellowgoat-projektinsa kanssa vähän rupisempiin maisemiin palvomaan vanhaa kehnoa.

Yellowgoatilla on tarjottavanaan reipasta mutta kompromissitonta laukkakomppithrashia maneerein, joita on Grindilta totuttu jopa kuulemaankin. Riffit ovat kuin Toxic Holocaustin laarista ja Grind sylkee herjaavia lauseita suustaan samankaltaisella rytmillä kuin pääbändinsä kanssa, eli mitään sen isompaa pesäeroa Grind ei tee edes omiin bändeihinsä, käytännössä Yellowgoat on Toxic Holocaust tekemässä Bathory- ja Hellhammer-pastisseja. Ei susi karvoistaan pääse, mutta tällä sudella on takkuja turkissa. Yellowgoat on nyky-TH:ta rutkasti raaempi ja rosoisempi, ollen jonkinlaista paluuta niihin aikoihin kun Toxic Holocaust teki lähinnä vain demoja.

”The Yellowgoat Sessions” on sikäli tyypillinen Grind-levy, että se toistaa itseään ja pitkien (25 minuuttia!) levytysten kanssa Grind on yleensä pulassa, heikoimpina hetkinä Yellowgoat jää jälleen yhdeksi Grindin projektibändiksi. Toisaalta tällä levyllä on joitakin hysteerisen kovia biisejä – kuten Cross Damnation – ja onhan vuohi nyt muutenkin siisti eläin.