Avainsana-arkisto: Von Auer

Von Auer – Hänelle joka minut omistaa

”Vamperelainen” Von Auer rykäisee kolmen veisun verran kauhupunkkia, kuten kansien perusteella voi jo vähän odottaakin. Kauhean väärin ei ole varmasti sanottu, jos woo-oo-oo kertseistä tulee Misfits mieleen, mutta laulukielenä käytetty Suomi tuo mielenkiintoista lisäväriä kipaleisiin.

Kolmen biisin kokonaisuus on tasavahva ja yhtenäinen. Laulaja on hommansa taitava, tosin vähän liikaa ”suomi-rockilta” kalskahtava. Lauluun lisää räkää, laulusovituksiin tarkkuutta ja ykkösbiisin tarttuvuutta, niin näinkin originelli soundi vie varmasti vielä pitkälle. Käykää lataamassa demo bändin kotisivuilta!

www.vonauer.com
www.myspace.com/vonauer

Von Auer – Torkahtaminen voi olla kohtalokasta

Von Auer tulee Tampereelta, mutta ei kuulosta Negativelta, mikä on vikana?

No vitsi vitsi, sillä Von Auer on enemmänkin Misfitsin suuntaan, pingiviinimaskit kehissä ja kaikki. Von Auerin demolla lauletaan nekrofiliasta, ikuisesta unesta ja tytöistä (kuolleista). Soundit ovat ok tasoa ja musiikki rullaa ihan hyvin, löytyypä laulajasta hieman ääntäkin. Messissä tarttuvia kertsejä kuten Murhagrooven ”Mistä saitkaan ihollesi kuolleen tytön tuoksun, kun oli kätes kädessäin ja ruumiisi niin kaukana”.

Auerit ovat ihan jees osastoa demollaan ja kyllähän tälläkin niitä pikku punk tyttöjä luulisi saavan jos ei Negative-meinigit niin uppoa. Suomeksi laulaminen hieman itselläni tökkii, mutta kyllä tästä luulisi punkkarien diggailevan.