Avainsana-arkisto: Terror

Never Say Die! -kiertue tuo kovan kattauksen Nosturiin

Hardcoren ja punkin parhaimmistoa sisältävä kattaus kiertää syksyllä Eurooppaa Impericon Never Say Die! -kiertueen merkeissä. Kiertue tekee pysähdyksen myös Helsingissä tiistaina 11. marraskuuta, jolloin Nosturin lavan valtaa yhteensä seitsemän kovaa yhtyettä: hardcore-bändien terävimpään kärkeen lukeutuva Terror, tänä vuonna viidennen ”Die Knowing” -albuminsa julkaissut kanadalainen Comeback Kid, kalifornialaisbändi Stick To Your Guns, No Bragging Rights ja Capsize Yhdysvalloista sekä tuoreemmat kyvyt Obey The Brave Kanadasta, More Than A Thousand Portugalista.

Impericon Never Say Die! -kiertue tekee yhteistyötä Hope For The Day -projektin kanssa, joka on yhdysvaltalainen, itsemurhien ehkäisemiseen tähtäävä hyväntekeväisyysjärjestö. Hope For The Day on tehnyt vuosia tiivistä yhteistyötä hc- ja metallipiirien kanssa ja tulevalla kiertueella tavoitteena on yhdessä paikallisten järjestöjen kanssa lisätä tietoisuutta ja ohjata ihmisiä saamaan apua.

Impericon Never Say Die! Tour 2014
Terror (USA), Comeback Kid (CAN), Stick To Your Guns (USA), Obey The Brave (CAN), More Than A Thousand (POR), No Bragging Rights (USA), Capsize (USA)
Ti 11.11.2014 Nosturi, Helsinki
Ovet klo 18, showtime n. klo 19
Liput palvelumaksuineen alkaen 29,50 euroa Tiketin myyntikanavista.

www.livenation.fi

Terror – Keepers of the Faith

Kuten läheinen nimikaimansa, Judas Priestin ”Defenders of the Faith” -klassikko, losangelesilaisen Terrorin viimeisin albumi on tymäkkä vastaisku genreen pesiytynyttä poseerausmeininkiä vastaan. ”Keepers of the Faith” vie kuulijan hardcoren ytimeen, missä ei kliinikertsejä ja rapuasentoja tunneta.

”Keepers of the Faith” kilvoitteli Bitter Endin kanssa viime vuoden kovimman hardcore-lätyn tittelistä, väännön päättyessä lopulta ratkaisemattomaan tasapeliin. Siinä missä Bitter End myllää vielä tuoreilla voimilla, on ”Keepers of the Faith” jo Terrorin viides (laskentatavast riippuen) täyspitkä, jäsenten aiemmista edesottamuksista nyt puhumattakaan. Silti sen tekemisessä ei näy leipiintymisen merkkejä, vaan meininki on tälläkin levyllä suhteellisen tuoretta, ainakin siinä mittakaavassa, mitä se nyt voi perinteitä vaalivalla bändillä olla.

”Keepers of the Faith” jatkaa hyvin pitkälti edellisen levyn linjoilla, mutta paremmat soundit ja terävämpi tuotanto tuovat nyanssit paremmin pintaan kuin koskaan aiemmin. Päällimmäisenä levystä jää mieleen alkupuolelta Stick Tight, nerokkaan yksinkertaisen riffin päälle rakentuva Shattered sekä nimikappale Keepers of the Faith, joka kerran jos toisenkin saa kylmät väreet aikaiseksi, ei pelkästään musiikkinsa, vaan myös sanomansa ansiosta.

[youtube url=UonmopFossY]

Jos olet nuori kidi, eksynyt oikean musan pariin kenties thrash-metallin kautta, ”Keepers of the Faith” on mitä täydellisin lähtökohta uuden harrastuksen pariin. Mutta ei se petä myöskään vanhoja partoja, jos muuta väität, olet väärässä.

Terror julkaisee uuden albumin elokuun lopulla


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-content/plugins/soundcloud-shortcode.php:41 Stack trace: #0 /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/shortcodes.php(326): soundcloud_shortcode(Array, Array, 'soundcloud') #1 [internal function]: do_shortcode_tag(Array) #2 /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/shortcodes.php(223): preg_replace_callback('/\\[(\\[?)(soundc...', 'do_shortcode_ta...', '<p>Losangelesil...') #3 /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/plugin.php(235): do_shortcode('<p>Losangelesil...') #4 /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/post-template.php(230): apply_filters('the_content', '<p>Losangelesil...') #5 /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-content/themes/twentyfourteen/content.php(57): the_content('Jatka lukemista...') #6 /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/template.php(564): require('/var/www/fs1/0/...') #7 /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/template.php(521): load_template('/var/w in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-content/plugins/soundcloud-shortcode.php on line 41