Avainsana-arkisto: Silvoid

Huhtikuu 2013

Kuukauden demo

[listitems style=article align=left item=15805]

Erityismaininnat

[listitems style=article align=left item=15609]
[listitems style=article align=right item=15807]
[listitems style=article align=left item=15803]

Muut

[listitems style=article align=left item=15814]
[listitems style=article align=right item=15801]
[listitems style=article align=left item=15567]
[listitems style=article align=right item=15810]
[listitems style=article align=left item=15797]
[listitems style=article align=right item=15799]
[listitems style=article align=left item=15812]

Silvoid – Demo ’09

Ensiksi, onnittelut kaikkien aikojen rumimmasta kansitaiteesta. Tiedä mitä tripaalia kannen piirros esittää, sopii vain toivoa, ettei bändin jäsenet ole sitä innostuspäissään menneet minnekään tatuoimaan. No ei kansi musiikkia rumenna, ellei musiikki kantta.

Pohjanmaalaisnelikon kaksiraitainen demonstraatio esittelee pätevää melodeathia, onneksi ei ehkä sieltä kaikista tyypillisimmästä päästä. Bändin jäsenillä on saatekirjeen mukaan keskimäärin 8 vuoden soittokokemus, mikä kuuluu soitossa; tavara on erittäin jämäkkää, ja biiseissä tapahtuu kokoajan jotain mielenkiintoista. Biisit ovat melko instrumentaalivetoisia, mikä ei näillä soitto/sävellystaidoilla haittaa yhtään. Laulut toimivat nekin tarpeen tullen, vaikka death-murinat ei liiemmin lämmitäkään. Mutta makuasioitahan nämä…

Silvoid ei ole ehkä kovin kaupallista tavaraa, mutta toivottavasti vielä löytyy niitäkin tahoja, jotka haluaisivat musiikkia julkaista ihan pelkästään taiteellisista näkökohdista. Jos ei muuten, kämpällä kolehti kiertämään ja levyä pihalle.

www.mikseri.net/silvoid