Avainsana-arkisto: LPRHC Summerfest

LPRHC Festin esiintyjäkaarti täydentyy – Trapped Under Ice pääesiintyjäksi

Lappeenrannan keikkamenoja heinäkuussa elävöittävä LPRHC Fest on tehnyt joitakin muutoksia esiintyjälistoihinsa.

Jenkkilän Baltimoren Trapped Under Ice on lisätty perjantain ohjelmaan ja samalla koko festien pääesiintyjäksi. Kokoonpanoa myös täydennettiin jyväskyläläisellä hardcore-bändi Uprightilla. Aiemminhan esiintyjälistaa ovat päässeet täydentämään myös Jaakko & Jay, Hasta la Vista Social Club, J. Kiesi ja Perikato. Päiväkohtainen ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Mutta jotta kaikki ei menisi aivan putkeen, niin Cutdown peruutti. Myös päiväkohtaisten pilettien hinnat nousivat/laskivat 20 euroon. Kolmellakympillä pääsee edelleen nauttimaan kesäillasta LTY:n kentällä kahdeksi päiväksi.

LPRHC Fest 20.-21.7.2012

Trapped Under Ice [USA], Anal Thunder, Laineen Kasperi ja Palava Orkesteri, Ratface, Fit My Crime, God Given Ass, Kyre ja Duunarit, M.O.R.A., No One Is Safe, Outsiders, Rejected, Worth The Pain, 53 Stabwounds, Jaakko & Jay, Hasta la Vista Social Club, J. Kiesi, Perikato
Lappeenranta, Skinnarilan kenttä
Liput 2 pv / 30 euroa + mahd. toimituskulut (Tiketti, Combat Rock Shop [Hki], Levymusiikki [Lpr]). Yhden päivän liput vain portilta, 20 euroa / päivä.

LPRHC Fest palaa neljän vuoden tauon jälkeen

Punk- ja hardcore-väen kalenteriin on ilmaantunut yksi pakollinen merkintä ensi kesäksi; 20.-21. heinäkuuta järjestetään Lappeenrannassa punk/hardcorefestivaali LPRHC Fest ensimmäistä kertaa neljään vuoteen. Kaksipäiväisessä tapahtumassa kuullaan punkkia, hardcorea ja räppiä Lappeenrannasta ja muualta Suomesta. Tällä hetkellä varmistuneita esiintyjiä ovat mm. jo viisitoista vuotta Lappeenrantaa maailmankartalle vienyt Anal Thunder, poliittisesta sanomastaan tutuksi tullut Laineen Kasperi ja Palava Orkesteri sekä saunacoren suurlähettiläät Ratface. Lopullinen noin 20 bändin artistikattaus selviää myöhemmin keväällä.

LPRHC Fest järjestettiin edellisen kerran vuonna 2008, tuolloin LPRHC Summerfest -nimellä. Tämänkertainen tapahtuma on järjestyksessä neljäs; aiemman suosion perusteella paikalle odotetaan jopa tuhatta kävijää. Lappeenrannan elävän musiikin yhdistyksen lopetettua toimintansa järjestysvastuun on ottanut vastikään perustettu yhdistys Pro Punk & Hardcore ry. Helsinkiläisessä yhdistyksessä vaikuttaa osin samoja henkilöitä kuin Lelmussakin, joten tapahtuman järjestäminen on heille jo ennestään tuttua.

Tapahtuma on ikärajaton ja alueella on rajattu anniskelualue. Tapahtuma-alueena toimiva LTY:n kenttä sijaitsee Laserkadulla Skinnarilassa.

LPRHC Fest 20.-21.7.2012
Anal Thunder, Laineen Kasperi ja Palava Orkesteri, Ratface, Cutdown, Fit My Crime, God Given Ass, Kyre ja Duunarit, M.O.R.A., No One Is Safe, Outsiders, Rejected, Worth The Pain, 53 Stabwounds
Lappeenranta, Skinnarilan kenttä
Liput 2 pv / 30 euroa + mahd. toimituskulut (Tiketti, Combat Rock Shop [Hki], Levymusiikki [Lpr]). Yhden päivän liput vain portilta, perjainta 15 eur, lauantai 25 eur.

www.lprhcfest.com