Avainsana-arkisto: Fadeout

Pikakatselmus, viikko 32

[listitems style=article align=left item=13968]

[listitems style=article align=right item=14157]

[listitems style=article align=left item=13865]

[listitems style=article align=right item=14156]

[listitems style=article align=left item=13862]

[listitems style=article align=right item=13971]

[listitems style=article align=left item=13787]

[listitems style=article align=right item=13982]

[listitems style=article align=left item=13799]

Fadeout – Behind the Figures

Missä vika, jos tällaisella musiikilla ei pääse niittaamaan pesää? Söpöt kundit veivaavat melodista metallia ihanalla laululla.

Saatekirjeen puututtua/hävittyä joudun turvautumaan tietoihin bändin kotisivuilta www.fadeout.fi. Ilmeisesti pohjamaan lakeuksien suunnalta läpimurtoa yrittävä Fadeout julkaisee toisen omakustanteensa 2001 julkaistun [q]9 Seconds of Her Affection[q] –tekeleen jälkeen. Vaikka puhunkin melodisesta metalista kyseessä ei ole HIM kopio. Bullet for My Valentine, Paradise Lost tai kotimainen Kara voisi olla aika lähellä Fadeoutin musiikkia. Tosin paikoin Fadeout kuulostaa vielä demobändiltä, mutta menkööt väittämä tasoituksena, sillä mainitsemillani esikuvilla on todennäköisesti ylivoimaiset resurssit Fadeouttiin nähden. Yllättävää on myös se, että tämä ei ärsytä.

Bändissä on Ilmiselvästi ainesta kehittyä vaikka minkälaiseksi kansansuosikiksi, kunhan vaan kaikki palaset kolahtaisivat kohdalleen. Örinälauluja voisi vielä harkita toisenkin kerran ja snadisti lisää nyansseja. Muuten ihan kelpo kamaa.